Dienst

Keuken

Voor de keukens werken wij samen met Keukenhuis Lochem

De keukens van Keukenhuis Lochem komen tot stand door middel van een perfecte vertaling van de wensen van de klant, hun persoonlijke aanpak aangevuld met jarenlange ervaring. Hierdoor ontstaan sterke ontwerpen en unieke keukens

Alle keukens worden geplaatst door hun eigen monteurs.  Zij dragen zorg voor het perfecte eindresultaat. In onze showroom zijn allerlei fronten en bladen aanwezig waar je uit kan kiezen. het er in het geheel uitkomt te zien.

Heb je vragen?

We helpen je graag!

Hoe werkt het

Wij bieden u een compleet pakket van verkoop tot montage, inclusief het eventuele slopen van uw oude keuken en het aanleggen van extra, water- en elektriciteitsleidingen. Als u zelf uw keuken wilt monteren, staan wij graag voor u klaar met advies en ondersteuning, inclusief een duidelijk leidingschema voor de aansluiting van uw inbouwapparatuur.

Een (maatwerk)keuken kopen is een belangrijke en emotionele aankoop. We starten daarom altijd met een persoonlijk gesprek om uw wensen en behoeften te begrijpen en te inventariseren.

Vervolgens zal de keukenadviseur een ontwerp maken dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Dit ontwerp zal worden gepresenteerd in een tweede persoonlijk gesprek, waarbij de adviseur de tijd neemt om eventuele vragen te beantwoorden. 

Zodra u uw keuken geheel naar wens en binnen budget hebt laten ontwerpen zullen we deze bestellen.  Nadat de handtekening is gezet ontvangt u het leidingschema en plannen wij een afspraak met u in om uw keuken in te meten. Dit is van groot belang om er zeker van te zijn dat alles perfect past. Tijdens het inmeten heeft u de mogelijkheid om technische vragen te stellen en het inmeetrapport te tekenen. Wij raden u af om het inmeten zelf te doen, om zo problemen tijdens de montage te voorkomen.

Zodra de inmeetgegevens zijn verwerkt, bestellen wij uw keukenonderdelen. Als u ervoor heeft gekozen om de keuken zelf te installeren, zorg er dan voor dat alle aansluitingen zijn gecontroleerd en alle voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Wij plannen de levering van uw keuken op een door u gekozen datum.

Als de ruimte leeg, vlak en schoon is en alle aansluitpunten op de juiste plek zitten, kan onze monteur beginnen met de montage van uw keuken.

Als de montage is voltooid en de keukenapparatuur is geïnstalleerd, nemen wij het verpakkingsmateriaal mee terug. U kunt nu genieten van uw droomkeuken en beginnen met koken!