Dienst

Natuursteen

Voor het natuursteen zoals marmer werken wij samen met CAZA

Voor jouw keukenwerkblad op maat heb je bij Caza de keuze uit honderden soorten composiet, natuursteen en keramiek. Wat dacht je van een aanrechtblad van hardsteenmarmer of travertin – een werkelijk prachtig product met een hele bijzondere uitstraling? Wat je ook kiest, we zorgen dat het blad qua design en materiaal bij de rest van de keuken past én dat het prettig is om aan te werken.

Naast natuurstenen keukenbladen bied Caza ook natuurstenen vloertegels aan.

Heb je vragen?

We helpen je graag!

De eigenschappen van natuursteen

Graniet
Granieten werkbladen geven een luxe uitstraling. Graniet is een erg sterk soort natuursteen, hierdoor is elk werkblad uniek. Omdat het wat ruwer is staan de poriën verder open, hierdoor is het blad vlekgevoeliger. In graniet kunnen haarscheuren zitten waardoor hier geen hete pan opgezet kan worden, je krijgt dan een shock-

Keramiek
Dit is een erg sterk soort keukenblad met een natuurlijke uitstraling en hele praktische voordelen. Het materiaal is volledig recyclebaar. Het nadeel van keramiek is dat het stootgevoelig is op de randen (vergelijkbaar met porselein; het schelpt).

Marmer
Marmer komt weer helemaal terug. Dit soort natuursteen geeft een luxe uitstraling aan jouw keuken. Geen enkel keukenblad is hetzelfde. Marmer is echter erg vlekgevoelig doordat het een poreuze natuursteen is. Marmer is daarnaast één van de duurste materialen, zo niet het duurste.

Travertin
Travertin wordt vaak gebruikt voor vloeren. Het materiaal is tijdloos en ook nog eens makkelijk te onderhouden. En omdat het licht is van kleur, geeft het je woning een authentieke en natuurlijke uitstraling.