Dienst

Vloeren

Voor de vloerafwerking en plinten werken wij samen met de beste merken! 

Wij kunnen de volgend vloerafwerking leveren en monteren:

  • PVC
  • Linoleum
  • Tegels
  • Tapijt

 

Wij leveren en monteren tevens diverse soorten plintafwerkingen zoals hardschuimpinten, harde kern plinten, pvc plakplinten, rvs plinten en aluminium plinten.

Heb je vragen?

We helpen je graag!

Hoe werkt het

Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle vloer voor jouw huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

 

PVC-vloeren

Onze PVC-vloeren zijn een uitstekende keuze voor huizen met kinderen of huisdieren, omdat ze gemakkelijk te onderhouden en zeer duurzaam zijn. 

Een van de grootste voordelen van PVC-vloeren is hun waterbestendigheid. Dat betekent dat ze kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, zonder dat er schade aan de vloer ontstaat. Daarnaast zijn PVC-vloeren geluidsarm en warmte-isolerend, waardoor je voeten altijd warm en comfortabel blijven.

Ambiant PVC-vloeren welke wij verkopen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen, zodat je altijd een vloer kunt vinden die perfect past bij de inrichting van jouw huis. Of je nu een rustieke houtlook wilt of juist een moderne betonlook, Ambiant heeft het allemaal.

Een ander groot voordeel van PVC-vloeren is dat ze zeer gemakkelijk te onderhouden zijn. Ze hoeven alleen regelmatig te worden gestofzuigd of geveegd en af en toe te worden gedweild om er als nieuw uit te blijven zien. Bovendien zijn PVC-vloeren duurzaam en gaan ze lang mee.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame, waterbestendige en gemakkelijk te onderhouden vloer die er ook nog eens fantastisch uitziet, dan is PVC de perfecte keuze voor jou. Bezoek onze showroom om ons assortiment te bekijken en ontdek zelf waarom PVC-vloeren zo populair zijn!