Landingspagina webinar

Gratis masterclass | In 4 stappen het perfecte nieuwbouwhuis laten bouwen

Als koper van een nieuwbouwwoning stel je jezelf vast wel eens de vraag: hoe richt ik mijn nieuwe huis het beste in? Het kan een lastige vraag zijn omdat dit waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid is. Gelukkig hebben wij de juiste kennis in huis om je te helpen! 

In deze gratis masterclass vertelt bouwkundig ingenieur en nieuwbouwadviseur Mariska Luttikhedde je alles wat je moet weten over het bouwen van een nieuwbouwwoning en hoe je jouw nieuwe huis het beste kunt inrichten. Van de eerste stappen in het bouwproces tot aan de laatste details in het interieur: Mariska deelt al haar kennis en ervaring met je.

 

Datum: 00-04-2023

Duur: 60 minuten

kopersbegeleiding_A

Welke onderwerpen komen aan bod?

Tijdens het webinar kun je via de chat direct al je vragen stellen aan Mariska. Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk. 

Over de masterclass

Als nieuwbouwadviseur heeft Mariska al ruim 2000 kopers geholpen bij het realiseren van hun droomhuis. Ze weet als geen ander hoe je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte en hoe je de juiste sfeer kunt creëren in huis. In de masterclass deelt ze haar beste tips en tricks met jou, zodat ook jij straks kunt genieten van een prachtig ingerichte nieuwbouwwoning met de juiste kennis op zak! 

Dus ben je op zoek naar inspiratie en advies voor jouw nieuwbouwwoning? Meld je dan nu aan voor onze gratis masterclass!!

Wij wensen je alvast veel plezier met het inrichten van jouw nieuwe droomhuis!

ingenieur Mariska Luttikhedde

Mariska studeerde bouwtechnische
bedrijfskunde, construction management
& engineering en haalde haar vakdiploma
als aannemer. Daarna volgde nog de
opleiding tot makelaar en taxateur en
verschillende cursussen ter verdieping en
verbreding over kleurgebruik, het maken
van lichtplannen en interieur.
Als bouwtechnisch ingenieur is zij de spin
in het web van Studio Maris en vormt zij
samen met haar team de schakel tussen
de aannemer, installateur en de kopers.

Studio Maris is onderdeel van Maris
Kopersbegeleiding BV, het bedrijf van ing.
Mariska Luttikhedde. Door haar ervaring
als kopersbegeleider zag ze waar het
vaak mis ging als het gaat over bouw- en
installatietechniek bij de advisering door
een interieurontwerper en dat deze zaken
niet op elkaar afgestemd waren. Reden
genoeg dus om Studio Maris op te richtten!

>2000 nieuwbouwers mogen begeleiden

Gastspreker VtWonen&Design beurs

Auteur "De Grote Nieuwbouwgids"

Bouwkundig expert 'de interieurclub'

Wij kunnen je helpen met..

duurzame bouwmaterialen

Bouwadvies

Met onze bouwbegeleiding zorgen wij ervoor dat jouw droomhuis werkelijkheid wordt, zonder stress en zorgen. Je wordt overladen met vragen en er komen veel beslismomenten met een deadline als je een nieuwbouwwoning koopt. Wel of geen uitbouw? Een dakkapel laten plaatsen door de aannemer of kan dat ook goed later?

Installatieadvies

Wij adviseren jou over de elektrische-, water- en verwarmingsinstallaties in jouw woning.
Maar we doen meer, we zijn namelijk jouw helpende hand bij het nemen van beslissingen. De juiste installaties maken een woning pas echt comfortabel. Hoeveel zonnepanelen heb je bijvoorbeeld extra nodig om je energierekening te dekken?

Interieuradvies

Het inrichten van een woning kan een uitdagende taak zijn, vooral als het gaat over akoestiek. We denken met je mee over de sfeer die je wilt creëren en de kleuren die daarbij passen, maar ook hoe we dit het beste kunnen integreren. Naast kleuradvies geven we o.a. materiaal- en meubeladvies.

Hoelang duurt het bouwen van een nieuwbouwwoning?

Afbouwpakket

Als je de sleutel van je nieuwe woning krijgt is dit niet veel meer dan een betonnen casco en misschie ook nog een grote zandbak als tuin. Een complete inrichting lijkt nog heel ver weg. Daarnaast moet je ook nog van alles regelen zoals de aansluitingen voor elektra en water, de verplichte verzekeringen et cetera. Waar begin je… Laat ons je helpen!

Reviews

“Fijn in communicatie, laagdrempelig en persoonlijk in contact, erg prettig! Zelfs in de avonduren bereikbaar.

Denken binnen het budget goed mee met de mogelijkheden. Inventariseren goed naar eigen wensen en stijl/smaak, waardoor een erg passend en smaakvol binnenhuis plan is neergezet!

Wij zijn er erg blij mee en kunnen hiermee goed verder.”
Jette en Wout
“Mariska; voor ons echt “mevrouw de bouwpastoor”. Het klokje rond bereikbaar, vakkundig, scherp en meedenkend en rechttoe-rechtaan zonder flauwekul.

Onze steun en toeverlaat en ontzorgende spil in de communicatie tussen bouwbedrijf, onze interieurarchitect en onze afbouwer en keukenleverancier.

Afspraak is afspraak, deadline is deadline. Gewoon zoals het hoort. Duidelijk voor iedereen. En daar worden wij juist lekker rustig van
Marcel en Henriëtte
"Al heel lang speelde de gedachte een eigen huis te bouwen. Van een aantal krabbels op post-its naar een heus ontwerp.
Dan het definitieve besluit en er komt van alles op je af: bodemonderzoek, energielabel, asbestinventarisatie, bestemmingsplan, bouwvergunning, definitief ontwerp, aannemer zoeken en nog veel meer. Mariska hielp bij het beoordelen van de offertes voor de bouw en het installatiewerk en Nicole bij het maken van een kleurenplan en keukenontwerp. Die hulp betekende dat we de snelheid er goed in konden houden en goed op schema liggen."
Fam. Kelderman

Geen slapeloze nachten meer

Als leek zonder enige ervaring toch grip op het bouwproces!

Veelgestelde vragen

Een laptop of telefoon om de webinar te kunnen volgen. Als je vragen hebt schrijf deze dan voorgaand aan de sessie op. Dan kun je deze direct stellen in de masterclass. 

Van ieder webinar wordt een opname gemaakt. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het webinar krijgt na afloop de gegevens om het webinar terug te kijken.

Tijdens het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens het webinar kan dat via de chat-functionaliteit (zichtbaar wanneer je ingelogd bent in het webinar).

Google Calendly

Meteen advies nodig? Plan hier jouw gratis advies gesprek in.

 

Max 30 miniuten