Inspiratiedag 10 dec.

Woonklaar – inspiratie dag | 10 december 2022

Raak geïnspireerd op de Woonklaar – inspiratie dag op 10 december 2022!

Ondernemers uit de regio Markelo bundelen hun krachten voor kopers en verbouwers op de woningmarkt!

Bent u van plan om een woning te kopen of te verbouwen? Dan mag u deze dag niet missen!

WOONINSPIRATIEDAG | 10 DECEMBER 2022 | MARKELO | 10:00-16:00 UUR

Heeft u een nieuwe woning op het oog, onder optie of zelfs in bezit? Kom dan naar de Woonklaar-inspiratiedag in Markelo! Laat u inspireren en informeren over alle ins en outs rondom ontwerpen, financieren, afbouwen en inrichten van uw droomhuis.

Van plan om alleen een bepaalde ruimte vernieuwen in uw woning? Ook dan denken we graag mee! Met onze specialisten op het gebied van bouw, installatietechniek én interieur gaat u met een toegesneden advies de deur uit!

U komt toch ook?!

Inspiratie 

Tijdens de Woonklaar-inspiratiedag zijn onze adviseurs beschikbaar voor al uw woonvragen. U kunt veel voorbeeldontwerpen uit de praktijk bekijken, Woonklaar heeft immers al meer dan 2000 droomwoningen gerealiseerd!

Daarnaast adviseren onze specialisten u graag op het gebied van keukens, badkamers, maatwerkkasten, installatietechniek, smarthome, vloeren en overige inrichting.

Aanwezige partners:


Brok Makelaars
 
Of u nu gaat verbouwen of verhuizen, beide opties kosten geld. We leggen u graag uit hoe u de afweging tussen verbouwen of verhuizen maakt. Zo kunt u zelf bepalen wat de volgende stap is: toch die uitbouw laten bouwen, of op zoek gaan naar een nieuwe woning? Samen met Woonklaar kunnen wij u helder en transparant adviseren op het gebied van verkoop, verbouw, aankoop en taxatie van uw woning!

Keukenhuis Lochem

De keuken is het hart van jouw woning! Op zoek naar een nieuwe keuken, maar nog geen idee wat je precies wilt? Keukenhuis Lochem heeft jarenlange ervaring in de keukenbranche. Met een persoonlijke, ietwat eigenwijze aanpak realiseren wij jouw droomkeuken! Samen zetten wij jouw wensen om in een uniek ontwerp. We zijn immers thuis in elke keuken! Tijdens de Woonklaar-inspiratiedag adviseren en informeren we je graag over alle opties.

Het Ontwerphuys Lochem 

Het Ontwerphuys is er voor iedereen die op zoek is naar een kunstwerk aan de muur dat niemand anders heeft. Je huis is uiteindelijk tiptop voor elkaar. Maar er mist iets. Een sfeermaker met een vleugje persoonlijkheid. Wij ontwerpen samen met jou grafische kunst. Het Ontwerphuys staat garant voor een origineel, waardevol, tijdloos en persoonlijk ontwerp. Tijdens de Woonklaar – inspiratie dag ben je van harte welkom om onze eerdere werken te bekijken en inspireren we je graag voor jouw eigen piece of art!

Univé – Oost

Een hypotheek afsluiten is iets wat u niet dagelijks doet. Daarom is het fijn om iemand naast u te hebben met verstand van zaken. Of u nou uw eerste hypotheek wilt afsluiten, verbouw- of verhuisplannen heeft of wilt besparen op uw huidige hypotheek. Onze hypotheekadviseurs staan voor u klaar en geven persoonlijk advies tijdens de Woonklaar-inspiratiedag!

Over WOONKLAAR

Woonklaar.nl biedt de ideale combinatie van bouw-, installatie- en interieuradvies. Samen met ons team adviseren we je graag van A tot Z.
Yes, je bent van plan om een woning te kopen of je huidige woning te gaan verbouwen: spannend en leuk! Maar ook een uitdaging: waar ga je beginnen?!

We regelen alle essentiële stappen in voor, tijdens en na de oplevering van jouw woning. Met onze hulp zit jij in no-time in een woning die Woonklaar is. Wij zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Met een nauwkeurige kosteninschatting, geen verborgen meerwerk, garantie op de uitvoeringsplanning en een duidelijke opleverdatum. 

Liever toch zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan. 
Wij staan ook voor je klaar om een deel van de werkzaamheden uit handen te nemen.

Ons team staat klaar om jou te inspireren en te adviseren tijdens de Woonklaar-inspiratiedag op 10 december aan de Grotestraat 11 in Markelo.