Over

Jouw DROOMHUIS creëer je met studio maris

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht? Dan staat je een flinke klus te wachten: het Verhuisklaar maken van de woning. Maar je hebt geen tijd. En vindt het moeilijk om keuzes te maken, want je hebt geen idee wat je écht mooi vindt. Door alle mooie foto’s op Instagram en Pinterest zie je door de bomen het bos niet meer. Wij staan voor je klaar. Studio Maris zorgt ervoor dat jouw nieuwbouwwoning voor de volle 100% bij jou en je leven past. Zonder dat jij zelf aan de slag moet. Want het mag natuurlijk wel. 

Je hebt de sleutel van je nieuwbouwwoning bijna in handen, maar kampt nog met veel vragen:

  • Wanneer is de oplevering?
  • Wanneer zet je je huis te koop of zeg je de huur op?
  • Hoe lang duur het afbouwtraject na oplevering nog?
  • Hoe lang zit je met dubbele woonlasten?
  • En wanneer regel je een verhuisservice?

Wij bieden duidelijkheid. Met de Verhuisklaar-methode. Wij verbinden jou aan alle nodige partijen – zoals woonwinkels, stuc- en schilderbedrijven en verhuizers – maar houden tegelijkertijd de touwtjes voor je in handen. Zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en je stap voor stap weet – vanaf het tekenen tot je de verhuisdozen uitpakt en je met kop koffie op de bank zit – wat je te wachten staat. Omcirkel die datum maar vast in je agenda.

Wij werken op transparante wijze. Dat betekent dat je altijd op de hoogte bent van de kosten én de tijd die het gaat duren voor jij jouw woning kunt betrekken.

aankooptraject wat moet je weten. Woonklaar.nl

Mariska

Bouwkundig ingenieur

Nicole

Interieurontwerper

Daniëlle

Interieurontwerper

Nanneke

Socials

Renske

Marketing & Communicatie

Leon

Bouwkundig tekenaar

Onderdeel van maris kopersbegeleiding

Studio Maris is onderdeel van Maris Kopersbegeleiding, onder leiding van bouwkundig ingenieur, nieuwbouwadviseur en interieurontwerper Mariska Luttikhedde. Zij ondersteunt al jaren diverse aannemers en adviesbureaus bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. En ze zat om tafel met meer dan 2.000 kopers van nieuwbouwwoningen om ze te begeleidden in het nieuwbouwproces. Mariska beschikt over veel bouwkundige praktijkervaring en geeft daarnaast financieel-economisch, juridisch en ruimtelijk advies.