Samenwerken

Voor interieurprofessionals

Ben jij interieurontwerper en krijg je energie van ontwerpen, maar niet van de technische kant? Laten we dan samenwerken! 

Als interieurprofessional weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een project van begin tot eind goed uit te werken. Toch kan het bouwtechnisch uittekenen van een ontwerp en het adviseren van de klant over de bouwkundige aspecten soms een flinke uitdaging zijn. Wij begrijpen dat als geen ander en willen jou daar graag bij ondersteunen.

Door onze expertise op het gebied van bouw- installatie én interieuradvies kunnen wij jou op alle gebieden ondersteunen. Een veelvoorkomende vraag die we krijgen is de ondersteuning op het bouwkundig deel van het project.

Je herkent het vast wel; je hebt een prachtig ontwerp gemaakt, maar door gebrek aan bouwtechnische kennis durf je de klant niet te beloven dat het ontwerp ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Niets is vervelender dan een ontwerp maken dat niet gemaakt kan worden zoals jij bedacht had. Laat ons je helpen en voorkom deze fout. 

Wij kunnen je helpen met:

  • Bouwadvies 
  • Ondersteuning tekenwerk (SketchUp, VectorWorks of autoCAD)
  • //
  • //

Twijfel niet langer

Bel of mail ons en stel je vraag

Hoe werkt de samenwerking?

Jij focust je op het creatieve deel van het project; oftewel het geen wat je altijd al doet. Wij nemen de bouwkundige uitwerking van het ontwerp op ons en adviseren jouw klant over de bouwkundige aspecten van het project. Onze kennis en expertise gaan verder dan alleen het bouwtechnisch uittekenen van ontwerpen. We kunnen je ook adviseren op het gebied van installatietechniek en verlichtingsplannen. Door onze ervaring weten we precies waar we op moeten letten en kunnen we jouw ontwerp bouwtechnisch en technisch compleet maken.

Indien gewenst kunnen we zelfs gezamenlijk naar jouw klant gaan, waarbij jij alles omtrent het interieurontwerp uitlegt en wij de klant voorzien van bouwkundige informatie. Zo kunnen we elkaar versterken en ervoor zorgen dat het project van begin tot eind perfect wordt uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag om jouw ontwerp tot in de puntjes uit te werken en te realiseren.

De voordelen

Diverse interieurprofessionals gingen je voor

Karin Janssen
http://www.interieurontwerpvoorsenioren.nl/
Lees verder
''Mariska heeft gedegen kennis van bouwzaken en weet dit op een prettige en interactieve manier over te brengen. Ik hou van haar praktische instelling; wonen is tenslotte meer dan een mooi plaatje in een interieurtijdschrift."
Anja Smit-Derksen
Fashionnature
Lees verder
''Allereerst ben ik zo SUPER blij met alles wat je verteld en wat ik van je kan leren, ik ben echt onder de indruk van je kennis.''
Joyce van Losser
www.vanlosserinterieur.nl
Lees verder
Mega interessante dag gehad bij Mariska Luttikhedde. Zo fijn om meer te leren over het bouwkundige aspect!