De Verhuisklaar-methode

Afbouwpakket | direct bewoonbaar huis

Yes, je hebt een nieuwbouwwoning gekocht. Spannend en leuk! Maar: ook een uitdaging. Want die woning is bij oplevering niet veel meer dan een ruimte met kale muren en plafonds en een betonnen vloer. In sommige gevallen wordt deze zelfs zonder keuken of badkamer opgeleverd en met een grote zandbak als tuin. Een complete inrichting met een vloer, raamdecoratie en meubels lijkt nog heel ver weg.
Dat betekent dat jij aan de bak moet. Waar begin je… 

Laat ons je helpen!

Voor, tijdens en na oplevering van jouw nieuwbouwwoning regelen en coördineren wij alle essentiële stappen aan de hand van een stappenplan. We zorgen ervoor dat alle werkzaamheden in een logische volgorde worden uitgevoerd. Dat alles perfect op elkaar aansluit. En maken voor iedere fase een plan van aanpak. Zodat jij direct weet wanneer je écht kunt gaan verhuizen.

Met onze hulp zit jij in no-time in een woning die Verhuisklaar is. En weet je altijd exact waar je aan toe bent qua planning én kosten (en dus ook of er nog een vakantie in zit). Wij maken keuzes maken makkelijk.

De bouw van een nieuwbouwwoning kan aanvoelen als een doolhof. Wanneer is de oplevering? Hoe lang duurt het afbouwtraject
na oplevering nog en hoe lang moet ik dubbele woonlasten betalen?

Wij zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Met een nauwkeurige kosteninschatting, geen verborgen meerwerk, garantie op de uitvoeringsplanning en een duidelijke opleverdatum. 

Liever toch zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan.
Wij staan ook voor je klaar om een deel van de werkzaamheden uit handen te nemen.

Stap 1
1. Kaders vaststellen
Allereerst stellen we de kaders vast. Wat is het budget? Wat zijn de vaste constructieve onderdelen op de plattegrond waar we niet aan mogen tornen? En wat zijn jouw eisen en wensen?
1
Stap 1
Stap 2
2. Interieurontwerp
We tekenen (indien nodig) een plattegrond en maken vervolgens aan de hand van jouw wensen een goede indeling van de woning. Misschien is het jouw droom een ruime leefkeuken met bar te realiseren. Of wil je een studeerkamer of hobbykamer in een gedeelte van de woonkamer. En wellicht wil je voldoende opbergruimte in de hal, waar je je schoenen, jassen, sjaals en handschoenen makkelijk kunt achterlaten. In het interieurontwerp vertalen we jouw woonwensen. Want: een perfect huis staat in dienst van de bewoner.
2
Stap 2
wat is een grondkabel
Stap 3
3. Installatieadvies
We maken een licht- en armaturenvoorstel, zodat jij elke ruimte optimaal kunt gebruiken. Ook geven we aan waar stopcontacten, schakelaars en lichtpunten moeten komen en geven we advies over domotica (huisautomatisering).
3
Stap 3
moodboard tips voor nieuwbouwoning
Stap 5
4. Materialenplan
De juiste kleuren voor je nieuwe woning bepalen is ingewikkeld. Het grote geheel is nog moeilijk voor te stellen en de keuze is reuze. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Wij geven je graag kleuradvies.
5
Stap 5
Stap 5
5. Kleuradvies
De juiste kleuren voor je nieuwe woning bepalen is ingewikkeld. Het grote geheel is nog moeilijk voor te stellen en de keuze is reuze. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Wij geven je graag kleuradvies.
5
Stap 5
Interieurontwerp 3D Woonklaar.nl
Stap 6
6. 3D-ontwerp
Alvast kijken hoe jouw woning er in het echt uit komt te zien? Indien gewenst maken we een 3D-ontwerp, zodat jij makkelijker keuzes maakt.
6
Stap 6
Stap 7
7. Meubelmaatwerk
Een maatwerk televisiekast, inbouwkast in je kledingkamer of op maat gemaakte planken voor boven de droger of wasmachine: samen met onze partners verzorgen wij maatwerk.

Maatwerk zorgt ervoor dat de ruimte in je woning zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt én jouw woning echt helemaal naar wens is. En het grote voordeel van maatwerk? Het past altijd! 😉
7
Stap 7
aankooptraject wat moet je weten. Woonklaar.nl
Stap 8
8. Verhuisservice
Tijd om te verhuizen! Ook daarin helpen we je graag. We werken samen met Erkende Verhuizers, die jouw waardevolle spullen veilig verhuizen.

Daarnaast is het mogelijk zelfs het installeren van je wasmachine of het internet en het ophangen van schilderijen uit handen te geven. Zo trek jij enige tijd na oplevering in een woning in die écht helemaal klaar is.
8
Stap 8
meubelmaatwerk Woonklaar.nl
Stap 9
9. Styling
Kun je hulp gebruiken bij de styling van je woning? Zoals bij het vinden van de juiste bank of accessoires? Onze partners trekken er graag samen met je op uit. Zo zorg je voor de perfecte finishing touch.
9
Stap 9

Ja, ik wil het verhuisklaarpakket!

Financierbaar in je hypotheek!

Onze producten en diensten zijn voor het grootste deel financierbaar in je hypotheek. Vraag ernaar bij je hypotheekgesprek!

De overige voordelen

 • Je hoeft niet meer zelf te klussen, dat scheelt veel tijd
 • Coördinatie en communicatie doen wij, je wordt volledig ontzorgd
 • Interieuradvies op maat, alles afgestemd op jouw eigen stijl
 • Inspirerende showroom, volop keus

Verhuisklaarpakket

Totaal ontzorgd
135* Maandelijks
 • Financierbaar in je hypotheek
 • In 12 maanden gefactureerd
 • Alle bedragen zijn incl. BTW
 • * Prijs voor woonkamer, keuken, hal, toilet

Verhuisklaarpakket

Totaal ontzorgd
1620
1500 Ineens
 • Financierbaar in je hypotheek
 • Ineens gefactureerd
 • Alle bedragen zijn incl. BTW
 • * Prijs voor woonkamer, keuken, hal, toilet
Populair

Interesse in een verhuisklaarpakket?

We maken graag eerst kennis!