Bouw- en installatieadvies

Bouwadvies

Of het nu nieuwbouw, verbouw of zelfbouw betreft. Geen bouwkundig vraagstuk is ons te gek! Met altijd een vast aanspreekpunt, iemand die vanaf de zijlijn altijd meekijkt en de grote lijnen bewaakt.

Aan welke werkzaamheden je o.a. kunt denken?

Verbouw
(bestaande bouw)

Verbouwen of verhuizen? Door te verbouwen zorg je ervoor dat je droomplek weer je droomwoning wordt. Wij kunnen je helpen met het aanvragen van de vergunning, tekenwerk en overig advies!

Nieuwbouw (projectbouw)

Heb jij je ingeschreven of ben je al ingeloot voor een nieuwbouw-woning? Gefeliciteerd! Tijd om plannen te maken én de kosten van het meer- en minderwerk in kaart te brengen. Wij kunnen je helpen!

Zelfbouw
(kavelbouw)

Heb je een eigen kavel? Of bouw je een schuurwoning n.a.v. de 'Rood voor rood-regeling'? Je bepaalt zelf met welke architect, adviseurs en aannemer je samenwerkt. Wij kunnen je ondersteunen!

Installatie advies

Wij adviseren jou over de elektrische-, water- en verwarmingsinstallaties in jouw woning. Maar we doen meer, we zijn namelijk jouw helpende hand bij het nemen van installatietechnische beslissingen. De juiste installaties maken een woning pas echt comfortabel. Maar welke installaties heb je nodig en hoe kies je de beste? Geen woning is hetzelfde. Daarom vraagt ook jouw project om passende installaties. Technieken die je woning zo duurzaam en comfortabel maken als jij wilt. Wij leggen alle vakjargon uit in begrijpelijke taal zodat je de juiste keuzes maakt omdat je ook begrijpt wat het verschil is en wat het oplevert. Dit is niet alleen waardevol voor je woongenot, maar zorgt vaak ook voor waarde- vermeerdering van je woning

Aan welke installaties je onder andere kunt denken qua advies?

€24,95

Alles wat je als koper van een nieuwbouwwoning wilt weten: van aankoop tot aankleding.

Gratis

Infographic:
Kopersproces nieuwbouw

3 sluitingsdata:
casco, inbouw, afbouw

Gratis

Infographic:
Kopersproces nieuwbouw

2 sluitingsdata:
inbouw, afbouw

Gratis

Infographic: Schaalmeubelen