Nieuwbouwbegeleiding (projectbouw)

Professioneel advies op maat over jouw nieuwbouwwoning

ingenieur Mariska Luttikhedde

Heb je vragen?

Ik help je graag!

Waarom kiezen voor nieuwbouwbegeleiding?

Je gaat een drukke tijd tegemoet. Je wordt overladen met vragen en er komen veel beslismomenten met een deadline als je een nieuwbouwwoning koopt. 

Wel of geen uitbouw? Een dakkapel laten plaatsen door de aannemer of kan dat ook goed later? Hoeveel zonnepanelen heb ik extra nodig om mijn energierekening te dekken? Koop je een nieuwbouwwoning, dan komt er veel op je af. Lang voordat de eerste steen wordt gelegd moet je keuzes maken en knopen doorhakken. Ook over waar de stopcontacten komen, hoe de deur naar de gang opent en waar de lichtpunten komen. Fijn als je dan advies van een specialist krijgt, zodat jouw woning straks écht helemaal naar wens is.

Ons totaalpakket (bouwkundig + installatietechnisch + interieur) zorgt ervoor dat jij met voldoende informatie op zak en zonder slapeloze nachten het nieuwbouwproces doorkomt!.

Met de verhuisklaar-methode trek jij jouw nieuwbouwwoning in zonder zelf te hoeven klussen. En ga je het liefst wel zelf aan de slag? Dan staan we ook voor je klaar als je ons wel nodig hebt bij een deel van de werkzaamheden. Bijvoorbeeld als je het liefst advies of hulp wilt bij het ontwerpen van de keuken. Het maken van een lichtplan. Of een indelingsontwerp van de woonkamer en keuken.

Keuze uit 3 adviesbundels

Steeds meer nieuwbouwers kiezen er voor om een adviesbundel nieuwbouwbegeleiding af te nemen. Veel zelf doen, maar tóch hulp, advies of ondersteuning waar nodig.

4 uur begeleiding

360
300
  • 1 jaar geldig
  • Binnen drie werkdagen reactie

8 uur begeleiding

720
560
  • 1 jaar geldig
  • Binnen twee werkdagen reactie
Populair

24 uur begeleiding

2160
1560
  • 1 jaar geldig
  • Binnen één werkdag reactie

Bouwkundig onderlegd

Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector kennen wij alle mogelijke pijnpunten tijdens de bouw van een nieuwbouwwoning. Want wanneer is de oplevering, hoe lang van tevoren moet je je huis te koop zetten of de huur opzeggen, hoe lang duurt het afbouwtraject na oplevering nog en hoe lang zit je met dubbele woonlasten? Jij wil duidelijkheid over de planning én kosten. Bij Studio Maris zorgen we daarvoor.

We kunnen je namelijk niet alleen helpen bij het verhuisklaar maken van je woning en bij het verhuizen, maar ook bij álles eromheen. Zoals:

  • Het maken van een indelingsplan
  • Installatieadvies (Elektro- en werktuigbouwkundig)
  • Vergunningsaanvragen voor dakkapellen na oplevering
  • … et cetera

Zo weet je altijd exact waar je aan toe bent en ontstaan geen verrassingen in planning of kosten.

Meer inspiratie:

€24,95

DE GROTE NIEUWBOUWGIDS

Alles wat je als koper van een nieuwbouwwoning wilt weten: van aankoop tot aankleding.

De grote nieuwbouwgids

Als ervaren kopersbegeleider voor de seriematige woningbouw kwam ik erachter dat kopers van een nieuwbouwwoning continu tegen hetzelfde aanliepen en dezelfde vragen hadden. Daarnaast zit er een grote kloof tussen een bouwkundige en de gemiddelde nieuwbouwer. Zie dat maar eens in één gesprek en wat mails over en weer te dichten.. Reden genoeg dus om “De grote nieuwbouwgids” te schrijven!

Ik studeerde bouwtechnische bedrijfskunde, construction management & engineering en haalde mijn vakdiploma als aannemer. Daarna volgde nog de opleiding tot makelaar en taxateur en allerlei cursussen ter verdieping en verbreding over kleurgebruik, het maken van lichtplannen en interieur.

Al deze kennis is gebundeld tot dit boek zodat het bouwproces van een nieuwbouwwoning een fluitje van een cent wordt!

Voor jou als professional is dit boek dé ideale tool als naslagwerk voor alle vragen die je kan verwachten van jouw klanten.

Mariska Luttikhedde

Bouwkundig ingenieur | Niewbouwadviseur | Interieurontwerper